Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2011. július 9., szombat

Éljen az ifjú pár!

Rikáéknak ma van az esküvője.
Ezt a képeslapot küldtem Nekik, remélem nagyon boldogok ezen a napon (is) és minden úgy megy, ahogyan eltervezték!


Az elkészítési mód a youtube-on megtalálható, azonban most sem akartam lemásolni egy az egyben, ezért kör alakú kivágásra gondoltam, aminek kiszerkesztése rögtön adott lehetőséget, hogy gyakoroljak. A végső verzió menetét az alábbi képeken láthatjátok. A körzős-kivágót még Tündével együtt rendeltük (mondván jó lesz majd varráshoz is), de eddig csak papírt vágtam vele, nagyon szeretem. Tünde utálja. Akinek nincs ilyen, az a kivágott kör sablon mellett sniccerrel is körbe vághatja. (Esetleg érdeklődhet Tündénél a megvásárlásról. :D)


Díszítésnek az esküvő színeit használtam, az ekrü hátteret, a barnát és persze fehéret. A fehér papír eleve domborított volt, ezt körbevarrtam cérna nélkül. A feliratokat megszerkesztettem és kinyomtattam. Cakkos lyukasztóval kivágtam, alátettem egy barna kör alakú alátétet és elkészültem.

A másik alkotás az óvónéniékhez nagyon hasonló album készítése volt, csak 18 cm x 25 cm-es méretben. Kedves kolléganőnk most ment nyugdíjba és a munkaközösség -látván a múltkor az óvónénik albumát, mert benn a suliban csináltam- engem bízott meg egy hasonló elkészítésével. Itt a munkaközösségek tagjai voltak az oldalakon és sok-sok fénykép az elmúlt évekből. (A fénykép az eddigi egyetlen tablóképem, még 10 évvel ezelőttről.)
Sikerült meglepetést és örömet okozni az ünnepeltnek!


2 megjegyzés:

Rika írta...

Köszönjük szépen, itt is! Nagyon tetszik és épp gondoltam, hogy ezt meg kellene tanulni, úgyhogy külön örülök a leírásnak. Egyébként nagyon szép napunk volt, jól sikerült minden :-)

Szunyo írta...

Ennél több akkor nem is kellett! :)