Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2011. június 22., szerda

Albumok Óvónéniknek

Most, hogy az érettségik (részemről) rendben lezajlottak, adós maradtam még két Óvónéni albumával. Ezek a szokásos hibrid alkotások lettek, merthogy megint kettő készült. A belső lapokat digitálisan szerkesztettem és hívattam elő 13 cm x 18 cm-es méretben. Az album borító- és hátlapja söralátét karton, a közbülső lapok sima műszaki rajzlapból készültek. A söralátét kartonra egy olyan öntapadós tapétát ragasztottam, amin a fekete minták plüss anyagúak és kész csoda, hogy megtaláltam, mert már két évvel ezelőtt megvettem erre a jövendő célra. A műszaki rajzlap két oldalára az előhívott fényképeket ragasztottam, majd a szélét körbetintáztam.

Az album alakja az Apás albumét követi, ugyanaz az elgondolás. Szeretem ezt a megoldást és már sokkal gyorsabban ment a borítók elkészítése, mint a múltkor. (Apropó: Apás album - lassan azt is kiegészítem, hiszen 10-10 éves korig kb. 2 évenként terveztem bele képeket tenni, épp tavaly volt egy ilyen év.)


Lelle Óvónénijeinek albuma nagyon hasonlít Vili ballagós-albumára is. Ebből itt jobb oldalt, a Scrapbook lapjaim dobozban lehet látni néhány képet.


A lapok külön:

4 megjegyzés:

Timi írta...

Ez gyönyörű Szunyó!!!

Napocska írta...

Hu meg há, minden elismerésem.

Névtelen írta...

just had to say thanks again! There was so much information and creativity. I enjoyed scaning your pleasant blog.
buy adobe fireworks cs5

Unknown írta...

Gyönyörű az albumod. Egyszerűen szavakat nem lehet találni, olyan szép.
Az Apás albumnál láttam, hogy készítettél leírást a borító elkészítéséről, de sajnos nem elérhető. :( Esetleg valahol megtalálható még?

Köszönöm
Betti