Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2011. június 22., szerda

Albumok Óvónéniknek

Most, hogy az érettségik (részemről) rendben lezajlottak, adós maradtam még két Óvónéni albumával. Ezek a szokásos hibrid alkotások lettek, merthogy megint kettő készült. A belső lapokat digitálisan szerkesztettem és hívattam elő 13 cm x 18 cm-es méretben. Az album borító- és hátlapja söralátét karton, a közbülső lapok sima műszaki rajzlapból készültek. A söralátét kartonra egy olyan öntapadós tapétát ragasztottam, amin a fekete minták plüss anyagúak és kész csoda, hogy megtaláltam, mert már két évvel ezelőtt megvettem erre a jövendő célra. A műszaki rajzlap két oldalára az előhívott fényképeket ragasztottam, majd a szélét körbetintáztam.

Az album alakja az Apás albumét követi, ugyanaz az elgondolás. Szeretem ezt a megoldást és már sokkal gyorsabban ment a borítók elkészítése, mint a múltkor. (Apropó: Apás album - lassan azt is kiegészítem, hiszen 10-10 éves korig kb. 2 évenként terveztem bele képeket tenni, épp tavaly volt egy ilyen év.)


Lelle Óvónénijeinek albuma nagyon hasonlít Vili ballagós-albumára is. Ebből itt jobb oldalt, a Scrapbook lapjaim dobozban lehet látni néhány képet.


A lapok külön:

3 megjegyzés:

Timi írta...

Ez gyönyörű Szunyó!!!

Napocska írta...

Hu meg há, minden elismerésem.

Unknown írta...

Gyönyörű az albumod. Egyszerűen szavakat nem lehet találni, olyan szép.
Az Apás albumnál láttam, hogy készítettél leírást a borító elkészítéséről, de sajnos nem elérhető. :( Esetleg valahol megtalálható még?

Köszönöm
Betti