Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. május 12., kedd

Magyar Scrapbook Nap

Az egész azzal kezdődött, hogy a helyi hobbiboltban egy katalógus 2x2 cm-es képei alapján rendeltem 3 scrapbook papírt. Közben a scrap.hu-n meghirdettük a Hagyj nyomot magad után! Scrapbookozz! akciót, aminek keretében Tündével máris kitaláltuk, hogy a mamatársainkat fogjuk meghívni, mivel többen érdeklődtek már régebben, hogy mit is csinálunk tulajdonképpen. :))Gondolkodni kezdtünk papírokban, (ketten abszolút különböző stílusát képviseljük a scrapbooknak) amikor telefonáltak a boltból, hogy 3 hét után megérkezett a rendelt papírom. Gondoltuk, együtt bemegyünk érte és szétnézünk kínálat-ügyben, hátha találunk jó papírokat. Amikor beléptünk, egyből a szemünkbe ötlött a BasicGrey Archaic családjának dínós papírja és még néhány darab a készletből. Gyorsan átgondoltuk, hogy együnk kivételével mindenkinek van fia -Ő pedig éppen nem tud jönni-, így a fiús képekhez és anyukákhoz ez mennyire passzolni fog. Ekkor jött a meglepetés, mert kiderült, hogy én ezekből a papírokból rendeltem (már elfelejtettem őszintén szólva) és ha már hoztak, hát hoztak belőle többet. :)) Nagy szerencsénkre. Aztán átsétáltunk a Szalag és Zsinórgyár boltjába, ott beszereztünk gombokat (utólag kiderült: többet is vehettünk volna) és szalagokat (utólag kiderült: kevesebb is elég lett volna). Hiányzott még az egyszínű karton és a helyszín. :)) Előbbi fotókarton lett, több helyről, több színben. A helyszín pedig sokáig függőben volt 2 esélyes közül, mert a jelentkezők létszámától tette Tünde függővé, hogy bevállalja-e az otthoni alkotást. Végül maradt Tündéék konyhája, itt is köszönet a vendéglátásért Neki és családjának is, akik távollétükkel segítettek! :))

Kettőkor találkoztunk, hogy előkészítsük a "terepet". Otthon még nyomtattam a papírokhoz illő abc-t lehúzható matricapapírra. (Ne áruljátok el, de kihagytam az N és az Ú betűt... :S Persze mindkettőre szükség lett volna. :))
Legelőször Atyus érkezett és be is állt segíteni, mert még sehol sem tartottunk az előkészületekkel, a papírok felvágásával. Köszi!
Aztán jöttek a többiek, Móni, Timi, Judit, Beus a legfiatalabb scrapbookozókkal -11 hetes ikrek-, akik egyelőre Anya öléből nézték a legfrissebb technikákat. Sajnos Panda és Masni egy véletlen folytán elnézték a dátumot, pedig többször emlegettük őket, hogy mi is lehet velük, mikor jönnek. Így maradtunk heten + a 2 fiatal tag. :) A képeken látszik, hogy mindenki élvezte az alkotást, pedig csak az alapokat gyakoroltuk, pecsételésről, hődomborításról szó sem esett. :))
Közben eszegettünk, teát iszogattunk, beszélgettünk és babáztunk. A tervezett 6 órakor csak Atyusnak kellett mennie, mi még maradtunk és végül 7 órakor jöttünk el, egy kis pakolást hagyva még Tündének.

Örülök, hogy akik eljöttek, jól érezték magukat, és Móni beígért egy olyan mamatalit, amin kenyeret fogunk sütni és mindenfélét főzni, merthogy ő abban van nagyon otthon. :))
Szerintem a hangulat is remek volt, az alkotások is azok lettek! :))

1 megjegyzés:

Jovi írta...

Klassz lehetett:) Nálatok legalább volt fényképezőgép:D