Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. május 15., péntek

JÁTÉK! JÁTÉK!

Ezen blog születésnapjáig éppen 6 hét van hátra, ezért úgy gondoltam, játsszunk egyet ezalatt a 6 hét alatt!

A játék menete a következő: hetente (a hetek csütörtöktől csütörtökig tartanak CEST idő szerint 24.00-ig) kiteszek egy 6 db-os freebie készletet a másik blogra. Minden héten más-más kiegészítőket. (pl. 6 gombot, másik héten 6 virágot, stb.) Így aki ezeket összegyűjti, annak lesz egy 36 darabos, színben összeillő freebie készlete.
Nehezítésképpen nem mondom meg, hogy az adott héten melyik napon teszem ki az újabb freebiet-t, de az első két alkalommal a közzétételtől számítva 2 napig, a továbbiakban csak a közzététel napján lesznek letölthetők.

Heti nyeremény: az adott freebie-hez kommentelők között sorsolok egy 50%-os kupont, amely a saját termékeimre felhasználható 2009. június 30-ig. (Azokra a készletekre is érvényes lesz, amik még csak most fognak elkészülni, ezért meg lehet várni a "beváltásukkal" a június végét.)

Főnyeremény: 2009. június 26-án, az összes kommentező között kisorsolok egy 10 USD értékű kupont, ami szintén a saját termékeimre váltható be, szintén 2009. június 30-ig.

Ugyanaz a személy minden héten kommentezhet és így részt vehet a heti nyereményekért folyó versenyben. Egy személytől 1 héten csak 1 hozzászólást veszünk figyelembe.
Különös szerencse esetén a kedvezmények max. 100%-ig összevonhatók, amennyiben két héten is nyer valaki.
A főnyeremény sorsolásába annyiszor került be egy név, ahány héten kommentelt, tehát a minden héten kommentelőnek nagyobb az esélye, mint aki csak 1 héten szól hozzá.

Anonymus és nem a témákhoz hozzászólókat nem veszek figyelembe, továbbá azokat sem, akik bizonyítottan több néven szólnak hozzá.

Játékra felkészülni! Rajt! :))

3 megjegyzés:

Linsey írta...

Nagyon tetszik a játék. Izgalmas is, biztosan jövök:)

Jovi írta...

Vááá, én is jövök:)

altalena írta...

Köszönöm a lehetőséget, én is szeretnék játszani:)