Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. május 16., szombat

Mama-album, Anyának

Itt az idő, megmutathatom az Anyának készített Mama-albumot. A scrap.hu májusi Kit Klubos készletéből készült, a papírok teljes egészéből onnan vannak. Az alap Yabo Mama-album. Ugyancsak Yabo a fénykép mögé bújtatott kommentcímkék alapja, színben nagyon illettek ehhez a készlethez. Néhány kiegészítő megint máshonnan jött, szalagok, a saját digitális készletem nyomtatásai, egy kis plusz miltonkapocs.
Egészen kompakt albummá állt össze az egész, bár az utolsó két oldalra szánt fényképek még nem készültek el. :)) Helyettük jelképesen betettem egy-egy krétázott fehér lapot.

Mama-album: Yabo Mama-album
Kommentcímkék alapjai: Yabo
Papírok, szalagok, miltonok: Kit-klub májusi készlet
További szalag: Making Memories
Saját digitális kitem nyomtatható kiegészítői
Fekete virágok: Órás készlet chipboardjai
Fehér indák: BasicGrey: Transfer Rub-On
Díszes kommentcímkék: Erikától ajándék

A fényképek alá mindenhová nagymamás/nagyszülős idézeteket tettem. Hátha másnak is szüksége lesz rá, közzéteszem őket:

"Az anya akkor válik igazi nagymamává, amikor nem veszi észre a gyerekei szörnyűségeit, mert annyira elvarázsolják azok a csodálatos dolgok, amiket az unokái tesznek." (Lois Wyse)

"Amikre a gyerekeknek a leginkább szükségük van, azok a lényeges dolgok, amiket a nagyszülők bőségesen nyújtanak: feltétel nélküli szeretet, kedvesség, türelem, humor, kényelem, élettapasztalat. És ami a legfontosabb: sütemények." (Rudolf Giuliani)

"Ha a babád 'gyönyörű és tökéletes, soha nem sír és lármázik, terv szerint elalszik és kérésre büfizik, mindig egy angyal' -akkor Te vagy a nagymama." (Theresa Bloomingdale)

"Mindenhol jó, de legjobb otthon... vagy a nagymamánál." (Ismeretlen)

" Mire a legfiatalabb gyereked megtanulja rendben tartani a házat, addigra a legidősebb unokád ott van, hogy darabokra szedje." (Christopher Morley)

(Ez utóbbi nálunk a nagy korkülönbség miatt tényleg így történt. :))

2 megjegyzés:

altalena írta...

Egyszerűen meseszép az album, gyönyörű színekkel, és ötletekkel teli... teljesen beleszerettem:)
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, hogy a cs3-ban van animation... ezt eddig nem tudtam, így ezt fogom használni mától:)

Kata írta...

Nagyon szép az album! :) Köszönet az idézetekért!