Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. március 1., vasárnap

Frankó blog díj

Arenntől, Atyustól, Csutitól, Verától kaptam egy újabb stafétát, lehetőséget a kitárulkozásra. :)) Köszönöm szépen!


Meg kell neveznem 5 függőségemet, ami nélkül nem nap a nap, amik hozzátartoznak a mindennapjaimhoz.

A családomat csak azért hagyom ki a dologból, mert az természetes, hogy ők hozzátartoznak, hogy nélkülük igen nehezen élnék. (Persze néha velük is elég nehéz élni. :PPP)

1. Tea. Nagy teás vagyok. Legyen az bármilyen tea, naponta elfogy legalább 1 liter. Nagyüzemben vagy csészésen, egzotikus, hagyományos, teafű vagy filteres, citrommal, cukorral vagy azok nélkül. Mindegy. Tea legyen! (Kisebb koromban nem reggeliztem vagy vacsoráztam tea nélkül, vagy legalábbis nagyon duzzogva.)

2. Hobbi. Erről már egyszer blogoltam. Nem kifejezetten csak a scrap, hanem bármi más, de valamit csinálnom kell. Most pl. kötök párhuzamosan a dolgaim mellett.

3. Humor. Néha akasztófa-humor. :S

4. Számítógép. Érdekes módon az egész az írógéptől kezdődik. Anyai Nagyapám irodájában volt anno egy hagyományos írógép, amit ha kisgyerekként megkaphattam klimpírozásra, az maga volt az ünnep. :)) Aztán jött a Word a férjem számítógépén az egyetemi évek alatt, ez a szoftver még mindig a klimpírozás miatt tetszett. (Volt ugyan közben Commodore 64-gépünk, de sem a programozás, sem a játék nem köt le a számítógépen. Na, jó, stratégiai játékok régebben igen.) Szóval amiket szeretek ma már a gépen csinálni: írni, rajzolni, internetezni, kapcsolatokat tartani, ismereteket gyűjteni. És minden nap van valami... (Amit azonban kategórikusan és könnyedén kizárok nyaralás alatt. Nem veszünk laptopot, vagy ha maaaaajd mégis, akkor nem visszük magunkkal, bár mindkettőnknek ehhez köt a munkája, vagy talán épp ezért. Vannak tehát időszakok, amikor tudatosan nem tartozik a napjainkhoz.)

5. Joghurt. Ez még akkortól, amikor Franciaországban voltam cserediák. Ott ugyan ebéd utáni desszertként ettük, de idehaza -amióta saját háztartásom van- a reggeli inkább. Joghurt teával, jó, ugye? :D Persze ezt is szoktam nélkülözni, ha olyan helyre megyünk, ahol a reggeli más jellegű szokott lenni.

Egészen rugalmas vagyok a "függőségeimben", nem? :DDD
Kíváncsi vagyok, mi tartozik a mindennapjaihoz Rikának, Bobonak, Ann-nak és Veronak.

4 megjegyzés:

BoBo írta...

Ok, majd összeszedem:-)

Ann írta...

Tök jó, egy csomó mindent nem is tudtam Rólad ebből (tea, francia cserediák, hehe)! ... vagyis hogy az tök jó, hogy most már tudom ;)
Nekem nincsenek ilyen érdekes függőségeim, de majd elgondolkodom a dolgon. Írógép-számítógép viszonylattal én is így vagyok, csak épp az anyukámtól indul.

Névtelen írta...

Hűha!
Nem is tudom mik a függőségeim. :PPPP

Rika írta...

Ok, hamarosan bevallom őket.Bár Hozzád képest unalmas leszek :-))