Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2007. október 10., szerda

Vallomás

A Bolhapiac -mint cimkéiben is mutatja- alapvetően négyfajta hobbi köré épül. Ért már az a vád, hogy túlságosan "szétaprózom" magamat és egyikben sem vagyok profi. Nem is akarok. Ezek nekem hobbik. Amikor épp nem idehaza vagyok, akkor van rendes állásom, igaz, megkísértett már a "mi lenne, ha ebből élnék" fíling. :))
Vannak ötleteim és az ötletekhez keresem a megvalósítási formát. Nem tudnám sorozatban gyártani a pw ágyterítőket, de ha van valami jó ötletem vagy érkezik egy felkérés, azt igyekszem a legjobb képességeim szerint megcsinálni. Legfeljebb kicsit tovább tart, mint a "profiknak". :)) Ugyanígy vagyok az üvegfestéssel. Az órák, a "hosszú állatok" mind-mind a lakásunk vagy rokonaink/ismerőseink lakásának díszei, de nem kapnak minden ünnepükre üvegfestett akármit. Amiért most a scrapbook túlteng egy kicsit, az a legkisebb miatt van. Varrni csak nagyon körültekintően lehet a tűk miatt, az üvegfestéshez és rajzoláshoz jó, ha szét lehet pakolni, természetes fény kell a színek miatt és van nagyobb egybefüggő idő -ez most nem a realitás. Az sb-hez "csak" gép kell és akár éjjel is lehet csinálni. Sőt fel is lehet kelni mellőle teát adni, mesét olvasni, stb.
De ez nem jelenti azt, hogy a többit elfelejtettem volna. Eljön még azok ideje is... remélem. :))

5 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Teljesen egyetértek Veled, Szunyó! :)
Örülök, hogy a pw is egy olyan hobbi, amit te is és én is szeretünk/művelünk. Bár mostanában én is hanyagolom az sb miatt.
Az üvegfestéseid pedig őszintén mondom, lenyűgöztek. Ezek a hosszú állatok nagyon szépek! Igényesen és művészien, jó ízléssel dolgozol. Szeretem a munkáidat!
Szép napot!
Gigi

Kata írta...

Szerintem mindegyik területen csuda dolgokat alkotsz, ha valaki ilyen sokoldalúan kreatív kár is lenne egynél leragadni (sőt az egyikben megszerzett tapasztalatodat át is tudod ültetni a másikba )
Hogy a digitális scrapbook a legelőnyösebb ezek közül egy pici gyerek mellett, én is alátámaszhatom, nem tesz jót a babáknak, ha túl sok papírt, krétát stb. esznek.

Szunyo írta...

Köszönöm a virtuális támogatásotokat, nagyon jókor, jól jön. :))
Már kezdtem magam "szétaprózottnak" érezni. ;)

Szilvi írta...

Szia Szunyó!

Én még új vagyok az olvasói táborodban, de egyet értek Gigivel és Katával! Én is szeretem sokmindenben kipróbálni magam, foglalkoztam üvegfestéssel, decoupage-zsal, gyöngyfűzéssel stb. :)
Szerintem teljesen igazad van, ezek hobbik, nem kell profinak lenni. Viszont nagyon jó dolog, hogy mindig van mit csinálnunk, ha akad egy kis szabadidőnk. Szörnyű látnom, amikor fiatal lányok (barátnőim is) halálra unják magukat néha, de soha semmit nem alkotnak, kreatívkodnak.
Éljen a sokoldalúság ;)

Szunyo írta...

Szilvi!
Köszi!
És tudod milyen jól jön majd "gyes-betegség" ellen is? ;)