Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. augusztus 6., szerda

Díjeső

Díjat kapni is jó. :))

Ezt a díjat Tinától kaptam, jó régen már. Köszönöm, nagyon kedves, amiket rólam írt:
Szunyó (Juca) - A scrap révén ismertem meg őt is, aki egy rendkívül sokoldalú, sokat alkotó személyiség, a tortáktól a varrásig mindenféléből igyekszik a maximumot kihozni. Emellett szívesen adja át tudását és tapasztalatait másoknak is, amit külön nagyra értékelek!:-)
Hát igen... a tanárnéni véna... :D

A szabályok szerint:
- kiteszem a logót a blogomba
- belinkelem azt a személyt, akitől kaptam
- megnevezek 5 blogot- belinkelem a blogokat
- üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek

Amiért ezen a díjon eddig "ültem", az az, hogy már nem találok 5 embert, akiket olvasok is és ne kapta volna már meg. :D Aztán arra jutottam, hogy ez arról szól, hogy kinek adnám ÉN a díjat és nem arról, hogy lássuk, ki nem kapta még meg. Úgyhogy olyanokat is választottam, akik már megkapták, de én is rájuk szavaznék.
Ann - a blogja titkos, mert javarészt a gondolatait osztja meg, de láttam én már ott csodálatos, kézzel festett családfát, scrap-naptárat, üvegfestett órát is.
Hana - a kézi sb. egyik legtehetségesebbje. Nagyon tetszenek a finom színei, az ötletei. Rendkívüli érzékkel pakolja a dolgokat az oldalakra és a végén mindig valami nagyon harmónikus dolog lesz a végeredmény.
Mesi - Ő a másik, akit nagyon ötletesnek tartok. Legtöbbször nem drága, előre elkészített dolgokból dolgozik, hanem ötletekkel megvalósított "házi cuccokból". És szerintem ez az igazi kreativitás.
Napocska - A rejtőzködő. :)) Nagyon sokféle dolgot készít, a gyöngyfűzése nagyon tetszik és mostanában a varrással is kacérkodik. De emellett scrap-et és honlapot is készít.
B-Ildikó- aki nem tudja, hogy régóta olvasom, de nagyon klassz a blogja és nagyon profi a foltvarrásban. Szemléletes ábráival még könnyebbé teszi a munkák elkészítését.
És egy ráadás: Malomka-Bobo: a blogja még csak most indult, de élőben már láttam a klassz keresztszemeseit is, scrap dolgait is. :))

3 megjegyzés:

Mesi írta...

Köszönöm, hogy rám gondoltál, nagyon jól esett!

Ann írta...

Juca, drága, köszönöm (ölel, cupp), ugyanakkor halvány sejtelmem sincs, hogy kerülök én ilyen jeles társaságba(irul-pirul). Fantasztikusak a csajok, fogom őket olvasgatni ;)
Ugyanakkor saját kiterjesztett kreativitásfelfogásom dimenzióin belül értékelve éppen beleférek :DDD

Természetesen a díj 1. számú várományosa nálam is Te vagy :)))

BoBo írta...

Köszi Juca, ez nekem is meglepetés:-) Ahhoz képest, hogy nemrég még blogot sem akartam indítani. De ha már így (blogolvasók számára ) látatlanra adtad a kreatív díjat, rakok majd fel keresztszemes képeimet is;-)