Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2016. január 30., szombat

Doboz a konyhába

Adott egy natúr Ikeás Moppe doboz. Kb. 4 hónappal a vásárlás után fel is került a falra. Ez látható a függönyös bejegyzés nyitóképénél is. A konyha színei a matt, antik fehér, a szürke és a piros, ezért még régebben (1,5-2 éve kb.) megvettem az Ikeában a Behandla pác piros színű változatát. Akkor, amikor a Hemnes sorozatból még volt piros is. (Meg szürke...) Decemberben, szintén az Ikeában vettünk fekete, öntapadós matricákat, "jó lesz még valamire" alapon.


Ha már a doboz felkerült a falra, kerestem az időt, amikor lefesthetem. Ez sajnos csak karácsony után jött el, vagyis idén. Két réteggel lefestettem 1-1 hétvégi napon, száradt vagy 1,5 hetet. Aztán visszatettük a falra. A múlt héten eszembe jutott a fekete matrica, persze már nem találtam sehol, hogy hová is tettem. Éppen a transzferáláson gondolkodtam, mint alternatív megoldáson, amikor végül megtaláltam a matricákat egy este. Idő hiányában inkább a matrica mellett döntöttem, felragasztottam és nézegettem újabb 1 hétig milyen is lenne számokkal. Tegnap este aztán kerestem nekem tetsző számokat, amiket kinyomtattam, kivágtam és rátettem a matricára.
Sniccerrel körülvágtam a számokat, onnan leszedtem a fekete matricát, aztán nekiestem három smirglivel antikolás gyanánt. Ilyen lett végül:


  


Nincsenek megjegyzések: