Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2014. november 30., vasárnap

Hétvégi alkotások

Ez a hétvége különösen zsúfolt volt. Mindig úgy jön ki a lépés, hogy nehogy nyugodtan tudjunk készülni -lelkiekben- az ünnepekre.

Itt van ez a portfólió, amiről áprilisban lemaradtam, mert született 3 gyerekem és mivel a gyes/gyed bizonyos időszakai nem számítanak bele a szolgálati időbe, hát a szükséges 14 év helyett nekem csak 13,5 jött össze. Egyszerűsített portfólió ugrott. Pech.
Megírhatom november 30-ig, mert 8 év és szakvizsga van. November 30-án már jobbára ajándékokat szerettem volna vásárolni, átgondolni mikor mit fogok elkészteni, hogy az ünnep ne olyan rohanásban teljen, mint a tavalyi, amikor a költözés miatt december 22-én hozták az előző nap vásárolt sütő-főzőlap-mosogatógép kombót. Addig semmilyen sütés nem történt, mert nem volt mivel. Egy Aldi-s indukciós főzőlapunk volt.
Most úgy döntöttem, elég volt: kivettem az anya-szabadnapjaimat és megcsináltam a portfóliót hét közben. Igenám, de amikor fel akartam tölteni pénteken délután, az oktatás.hu ezen része lehalt. :( Egészen hajnal 1-ig próbálkoztam, reméltem...


Másnap hajnalban felkeltem, mert tudtam, hogy hétvégén sokan fogják feltölteni, nekem meg szombatra még volt egy továbbképzés. Oldal nem működik... 9 órakor lemondtam a továbbképzésről, ami 10-kor kezdődött. Sajnos nélkülem, mert az oldal 9.55-kor vált újra elérhetővé és én már nem akartam kockáztatni. Feltöltöttem inkább a portfóliót és nem mentem el a továbbképzésre, ami kivételesen nagyon érdekelt volna. :(
Ebéd után végre aludtam egy jót, majd elmentem egy ismerőshöz adventi koszorút készíteni (ennek ürügyén kicsit társasági életet élni. :P) Ilyen lett:


Ma délelőtt főztem egy finom ebédet a türelmes családomnak, délután társasjátékoztunk egyet, utána pedig megszabadítottam őket a bozonttól, mert már 3 lánynak néztek ki. A holnapot nyugodtan várom, adventi naptár előkészítve, bele valók szintén. A héten még a lakást kell lakható formára varázsolni, aztán agyalhatok az ajándékokon, süthetem a mézeskalácsot. Vééééégre. :)

1 megjegyzés:

Isabel írta...

No hát, de érdekes! idén én az adventi koszorúmat egy tavalyról megmaradt natúr szalmakörre egy zöld kendővel burkoltam be. Igaz, a gyertyák ráfolytak, így január 6-án ki kellett az egészet dobni.