Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2012. december 2., vasárnap

Lego-jászol

Nehéz adventi hangulatba kerülni, ha épp dobozol az ember költözéshez, vagy ha a januári elsejei intézményátvétel kapcsán teljeskörű leltározást akasztanak a nyakába, mert a leltárfelelős kolléganő eltöri a lábát...
Szerencsére -úgy látom- ez a gyerekeket nem zavarja (csak engem, de engem nagyon :S), így Lelle valamelyik nap így készült az adventre: (Sajnos helyszűke miatt N. azonnal szétrúgta az egészet, amikor hazajött, ez már a rekonstruált változat. ;)





Ugyanezen ok miatt örültem, hogy Tünde meghívott egy adventi koszorú-készítésre szombaton délután. Mindannyian elvonultunk Hozzájuk, a gyerekek játszottak, mi pedig előszedtük a cuccainkat (már amelyiket megtaláltunk) és alkotni kezdtünk. A ragasztópisztolyos résznél sikerült két konnektor biztosítékát is lecsapatni, a "móka" az volt benne, hogy a kezemben volt a ragasztópisztoly, és a konnektor meg a pisztoly is szikrázott egy nagyot. Menten eldobtam a piszolyt. :)

Amikor úgy gondoltuk, hogy készen lettünk, társasoztunk egy jót. (Hazaérve a gyerekek fel is írták a Bang!-et a Mikulásnak/Jézuskának írt listára)

Búcsúzóul Bendi (Tünde legkisebbje) véletlenül ráült a földre tett koszorúmra, szerencsére egyiknek sem lett komolyabb baja. ;)

Kellemes készülődést!

1 megjegyzés:

Rika írta...

De jó hallani rólatok valamit! Szép lett a koszorú.