Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2012. április 5., csütörtök

Szülinap

Időrendben az előző sárkányeregetés után egy héttel volt Lelle 8. születésnapja.
Szinte hihetetlen, hogy mekkora, örökké mosolygós nagylány lett! Sajnos a négynapos átrendezés miatt a szülinap utáni hétvégén (24-én) dolgoztunk, illetve iskola is volt, így nem tudtuk méltóképpen megünnepelni az eseményt. Maradt április első hétvégéje. Szombaton a barátnők jöttek, majd vasárnap családi ünneplés volt.

A torta ötletét N. látta az egyik cukrászdában; elmondása alapján beszereztem a sárga marcipánt, az egereket és megsütöttem a tortát két példányban. Egyet szombatra a barátnőknek, egyet a családnak. Előző héten az iskolába sima epres gyümölcstortát kért Lelle, ami igazán gyorsan megsült este 11-kor is, színház után ;)


3 megjegyzés:

Verus írta...

Sok boldogságot kívánok utólag is Lellének (rohan az idő... :O ), Vilinek boldog névnapot :) , és az egész családnak kellemes húsvéti ünnepeket. :)

Névtelen írta...

Szia!
Jó neked, hogy még este 11-kor is sütögethetsz a konyhában! Engem már a férjem 7-kor kivág a konyhából, mert felmegy a "szag" a hálóba, meg "zörgök", meg egyebek!Szegény nem tud így rendesen horkolni! Na de ki mit választ...! Szerencsés vagy, nem csak ebben!
Egyébként tetszik a blogod, jó egészséget a továbbiakban is hozzá!
Szia: Vica

Szunyo írta...

:D Köszi!
Én azért annyira nem örülök, hogy 11-kor kell sütögetnem és valóban nem is szokásom, pont a csörgés miatt, de aznap annyira minden összejött, a tortának pedig készen kellett lennie másnapra.