Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2011. október 19., szerda

A fiúk szülinapjai

A szeptember mindig zűrös nálunk. Kezdődik a tanév, rengeteg a leadni való papírmunka, (tanmenetek, névsorok, szakkörök idejének meghatározása) plusz nekem, aki még nem vitt végig 4 évfolyamot, rengeteg átgondolni, kidolgozni való tananyag, új tankönyvek. Informatikából például nem sok órával járok a tanulók előtt a tananyag diavetítéses feldolgozásával. Egyéb digitális anyag kidolgozása is rengeteg időt elvisz fizikához és matematikához, ami most még elég esetleges és az adott osztály a "kísérleti nyúl".

Lelle is idén kezdte az iskolát, ez is a rengeteg izgalom, készülődés, mindennapos mesélés időszaka.

A fiúk is őszi születésűek. Vilinek szeptember elején volt a szülinapja. Egyik hétvégén a barátokat hívta el, másik hétvégén a családdal ünnepeltünk. Rá egy hónapra, október elején Nándival ugyanez. Ez fejenként 2-3 tortát jelent: oviba, barátoknak, családnak. Vili oroszkrémet kért gyümölcsökkel, Nándi focilabdás tortát. (Karácsonyig nem akarok tortát látni. Enni sem, nemhogy készíteni.)




A kreativitás tehát most inkább ebbe az irányba mozdult, de a scrapbook persze megjelenik pl. a digitális anyagokban is. ;)

Nincsenek megjegyzések: