Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2011. augusztus 29., hétfő

Vignetták az új tanévre

Hamarosan újra becsöngetnek. Vili már nagy a figurás vignettákhoz, de most kezdi az első osztályt Lelle. Ha már vignetták, akkor neki a lovas figurások tetszenek. Szerencsére a lovas kártyájáról be tudtam szkennelni, így lett 21 db lovas matrica. Hozzá tolltartóba való lovas órarend, illetve az íróasztalra, kettéhajtható órarend.

Vigyétek, ha tetszik valamelyik! Tudjátok: legjobb szegély nélkül nyomtatni. A vignetták és az asztali órarend A4-es méretű, a tolltartóba való kis órarend A6-os.
Lelle kedvence a "legnagyobb testű ló", ami a 3. sorban középen látható a matricákon. Érthető, hogy amikor meghallotta, hogy az idei FarmerExpon egy ilyen ló is lesz, mindenképpen ki kellett menni. Megsimogatni nem tudta, mert épp a másik irányba nézett a ló, de talált másikat, amit etethetett. (A fényképeket Anyukám készítette, örülünk, hogy a ló rajta van a képen. :D)2 megjegyzés:

5Star Digital Scrapbooking írta...

I'd like to invite you to add your banner or link to our Best Digital Scrapbooking Sites list. It's free to sign up. Hope to see you there

Also featuring Digital Scrapbooking Freebies @ http://www.5stardigitalscrapbooking.com/freebies

Linda írta...

Hello and Thank you so much for these horse pictures...