Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2010. augusztus 19., csütörtök

Vignetták és órarend újból...

Ha megkérdezném, az idei sk. vignetták milyen témában készültek, biztosan nagyon sokan eltalálnák. Persze, hogy a foci vb. :))


Teljesen képben vagyok (muszáj, mert a nap 10 órájában biztosan hallom gombfocimeccs közben) a játékosok neveivel, bár arcot a többséghez nem tudok kötni. Ezért aztán keresgélni kezdtünk a neten, hogy valamennyire egységes legyen az egész. Vili felsorolt 20 játékost, választása szerint a vb első négy helyezett csapatából. Meg is találtuk a játékosok hivatalos portréit a FIFA oldalán, ezek segítségével készültek a vignetták. Hozzátettem még a labdát, a sokat szidott Jabulani-t és az utolsó vignettára is a labda került.

Az órarend hasonló témában magát a focipályát ábrázolja. Ez a méret nekünk belefér a tolltartóba.

 
Akinek hasonló "fociőrült" fia(i) van(nak) nyugodtan letöltheti a vignettákat  (természetesen név és osztály nincs rajta) és az órarendet is (A és B hét is szerepel az A4-es lapon). A címéket  nyomtassátok öntapadós hátú fehér papírra, írószerben 30 Ft/A4-es ív az ára . Ez nincs előre felvágva. (Nem etikett címke, mert azt nehéz pozicionálni.)

Egy jó tanács a címkék nyomtatásához: lehetőleg fotónyomtatóval vagy olyannal nyomtassátok, ami tudja a szegély nélküli nyomtatást. Ha nem sikerül vagy nincs ilyen nyomtatótok, írjatok egy mélcímet és átrendezem, de persze akkor nem egy lapra fog ráférni.

Zökkenőmentes iskolakezdést mindenkinek!

4 megjegyzés:

ScrapMona írta...

De vagány cuccok. Nekem csak fociőrül férjem van egyenlőre, aki nem iskolás :)))

Ann írta...

De jó, hogy jövőre már Lelle is iskolás lesz és jöhetnek a csajos cuccok ;)

Szunyo írta...

:DDDD
Minő részrehajló gondolkodás! :DDDD

Mackapufa írta...

Úúúú, de vagány :)Vili választásához gratulálok :) Én Puyolt biztos a matek könyvemre száműzném (egyiket sem szeretem :P)! Vuvuzelás vignetta nem is készült? Öreg hiba...