Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2010. június 7., hétfő

Egy kiállítás képei

Akár Muszorgszkijről is szólhatnék, de nem. :))
A DKV hirdetett egy rajzpályázatot kb. két hónapja, amelynek témája a debreceni közlekedés, főleg a "zöld" közlekedés. A két nagyobbam egyből ihletett kapott és alkottak azonnal 1-1 A4-es nagyságban. A hasonlóság nem a véletlen műve. :))) Mondhatni egymást inspirálták és mivel ez most közlekedés, ezért jobbára Vili inspirálta Lellét. :))) Nem is ez a lényeg. Megvolt az eredményhirdetés, nem nyertek semmit, de a többszáz kép a Kölcsey Központban 13-áig megtekinthető.
Tegnap elmentünk a kiállításra, hogy megkeressük a kiállított képeket. Először a Lelléét találtuk meg, aztán Viliét is. Ami a dolog érdekessége és amiért írok erről, az az, hogy pont Viliét találták fejjel lefelé kiragasztani. A sok száz kép közül. Értem én, hogy az emberek fejjel lefelé álltak volna a megállóban, ha az eredeti állásában teszik ki, de így meg az összes fa, virág, busz fejjel lefelé, kerékkel felfelé van. Nem tűnt fel ez senkinek? :)))



Aztán a Vili rajzától nem messze találtunk egy érdekes feliratot is. :)))


3 megjegyzés:

Ann írta...

:D:D:D:D De úgy látom, nem vette a szívére a dolgot ;)
Hol dugdostad már megint őket, hogy így megnőttek???

Jovi írta...

Az én nevem is ilyen... :)
A gyerkők ügyesek, a szervezők vaksik:)))

Szunyo írta...

:)) Aha, értem. Szóval lehet, hogy a lányka (Mária) apuka és anyuka vezetéknevét is megkapta és pechjére az egyik egy fiúnév is. Még szerencse, hogy azért Te nem lettél pl. Sándor Pál Jovi. :))