Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2010. április 22., csütörtök

Ház-asodunk (?)

Megint eltűntem egy kis időre. Ennek oka pedig most már tényleg a ház. 


Hétvégén felutaztunk a Construmára, szétnézni jobbára. Jövőre teljesen felkészülten fogunk menni, mert az a tervünk, hogy nem "dobjuk össze" a házat 1 év alatt, a "díszítés" mindenképpen jövőre marad. Egyébként sem szeretünk semmit elhamarkodni, mint látható az eddigi mentalitásunkból is. :P Végülis, amint a képen is olvasható,  a telket is 1 évig nézegettük, mire a miénk lett. :)) A villany kivételével mára minden közmű a telken van, a villanyoszlop a szemközti ház  előtt.
Érdekes, hogy amikor ezt az utcát nyitották, akkor kb. benne voltunk az első 10 telekvásárlóban (még úgy is, hogy 1 évig nézegettük), most meg szinte az utolsó 20 épülő házban leszünk benne. :( Ebben szerepet játszott az is, hogy időközben megszűnt a szocpol., amire pedig számítottunk a 3 gyerek okán. (Időben bele kell férnünk a vásárlástól számított 4 évbe is, mert nem fizettünk illetéket.)

Elkészültek a háztervek, ma pedig beadtam engedélyeztetésre. Ideális esetben 45 naptári nap elbírálást és + 10 munkanap szomszédi hozzájárulást kell kivárni. Érdekesség, hogy a szomszédos telken maga Hunyadi Mátyás építkezik. :))

Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz egy fáklyásmenet, (akik olvasták a másik blogot, azok tudják, hogy már  a telek megszerzése sem volt az) mégis nagy várakozással/vágyakozással tekintünk elé. Kihívás a javából!

2 megjegyzés:

Ann írta...

Hajrá!! :)

Maimoni írta...

Sok sikert, kitartást!!!