Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. december 28., vasárnap

Fényképtartó+óra

Még augusztusban láttam itt egy klassz ötletet. Mivel a húgom épp fényképtartót szeretett volna a gyerekek fényképeivel, gondoltam milyen klassz lesz, karácsonyra elkészítem neki téli változatban. Egy hónap múlva megjelent a fényképtartó téli változata is a blogon. :))
Amit én változtattam ehhez képest, az az, hogy nem vontam be a szétfűrészelt bútorlapot papírral, hanem egyből rámentem a kék akrilfestékkel. Aztán persze nyomdáztam rá hópelyheket és elhagytam a szalagot. Helyette 3D-vé tett nagy hópelyheket tettem köré, meg néhány papírból lyukasztott picit. Lesz ennek nyári változata is, az már nem különállóan, hanem egy bútorlapon a 3, szintén a tesómnak, majd ugyanez fordítva (téliek-egyben, nyáriak különállóan) magunknak. :))
A másik project egy óra elkészítése volt, még névnapra, de mint minden a húgomnak, ez is csúszott 1 hónapot. Most csak egy hónapot. :P Ez egy "előre csomagolt" készlet volt, óraszerkezettel, papírokkal, számokkal együtt, csupán a számokat festettem át pirosra és a fényképeket szerkesztettem meg és hívattam elő. És persze az elrendezést találtam ki és ragasztottam az egészet a hátlapra. :))Közeleg a tesóm szülinapja. Hátha most sikerül időben elkészülnöm az ajándékokkal. :D

4 megjegyzés:

_eszter_ írta...

nagyon édesek a kicsik ezeken a képeken, és a keret meg nagyon tetszik! :)
és sajnálom, hogy nem volt időd akkor, mert biztos gyönyörű keretet alkottál volna. :)
remélem szép évetek lesz a 2009-s! :)

email: Steph@SimonSaysStamp.com írta...

Great Color!

Linsey írta...

Boldog Új Évet Kívánunk!:))

Manyesz írta...

Nagyon tetszik a képkeret! Igazán ötletes!És az óra is:))