Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. október 16., csütörtök

Szösszenet

Úgy gondoltam, -mivel újból felmerült a téma-, szentelek egy kis bejegyzést az ingyenes (freebie) készleteknek.
Más külföldi scrap-blogok példáját követve a kitett készletek két hónapig letölthetők. Célja kettős: járjatok vissza gyakran :)), bár az a két hónap azért nem is olyan gyakori, másrészt ezek olyan nagy helyet foglalnak, hogy folyamatosan törölni kell. (Nem szeretek sok felhasználónév alatt sok tárhelyet létrehozni, hogy majd egyszercsak azt sem tudjam, mi hol van a neten.) Általában el szoktam feledkezni a 2 hónapról, akkor előfordul, hogy tovább is kinn van és letölthető.

Másrészt vannak az alkalmakra készített freebie-k, ilyenek a chat-re készített dolgok. Ennek is nagyobb hagyománya van odaát, ezek addig élnek, amíg a chat vagy heti kihívás, stb. tart. Utána fizetőssé válnak, vagy kiírják, hogy lejárt a letöltési lehetőség.

Mivel ezek a készletek nekem megmaradnak, ezért aki kéri, annak szívesen el szoktam küldeni a régieket is, de ebből nem szeretnék rendszert csinálni. ;))

Remélem érthetőek az érveim és szeretettel visszavárlak Titeket!

1 megjegyzés:

krisssz írta...

Szia!

A http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ oldalán a legújabb freebievel egy kihívás is indul. A pontos infókat az oldalon megtalálod. Ha feltöltesz képet , nyerhetsz egy ajándék kupont, amivel ingyen csináltathatsz egy fotókönyvet a Cewénél.
Ha érdekel, nézd meg az oldalt, szeretettel várlak:))
krisssz