Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. október 14., kedd

Kreatív család és Utazás készlet

Tekintsünk el attól a ténytől, hogy hétvégén két napos Mihály-napi vásár volt és ezzel párhuzamosan nagyszülőkkel "tarkított" születésnapi és névnapi ünnepség a két kisebbnek. :))
Tegnap indult a scrap.hu-n egy új digitális játék, amelyhez az induló készletet én készítettem. Ide az angol nyelvű változatot teszem közzé, akit a magyar nyelvű érdekel, az megtalálja itt. Az egyébként bővebb, van benne még egy Magyarország-overlay és régi vonatjegy eleje, hátulja.

Sajnos, a letöltési határidő lejárt...

Ebből a készletből készítettem két képet:


Továbbá Vilinek magokat kellett gyűjteni, feliratozni, szorgalmi feladatként, amit elvállalt. Őstermelő nagyszülőkkel rendelkezők előnyben! :P Tehettünk volna bele köménymagot, stb. fűszerövény magokat, de Papa szerencsére hozott mindenféle repce, lucerna, árpa, búza... magokat is, úgyhogy tegnap este még azt feliratozták, dobozolták apai segédlettel. Ilyen lett a "mini gyűjtemény".


Lelle pedig névnapjára kapott egy egyszerű szövőkeretet. Azóta minden nap szőni kell, hogy a babaszobába készen legyen a szőnyeg. Nagyon lelkes, bár rózsaszínű fonalat sürgősen be kellett szereznem, mert rózsaszín nélkül nem babaszoba a babaszoba. ;))

9 megjegyzés:

Ann írta...

Na végre, már aszittem ezentúl csenden kreatívkodik a család :PPP
Minden alkotó családtagnak gratula!!! Különösen Vili maggyűjteménye varázsolt el, mert eszembe juttatta a provence-i piacokon látott fűszerstandokat (van egy fotó is róla a szobánkban) :)
Lelle nagyon türelmes, biztosan örülnek majd a babák!
és a készlet... a szokásos utolérhetetlen színvonalon :)))

Rika írta...

Micsoda kreatív family! Olyan csend volt errefelé, hogy már vártam, mivel rukkolsz elő. Csak ismételni tudom, fantasztikus ez a készlet, bár tudnám jobban használni!

BoBo írta...

Az a maggyűjtemény csúcs. No és Lelle is nagyon ügyes. Azt hiszem mi is kénytelenek leszünk ezek után szövőszékbe beruházni:-))
A készlet pedig szuper, még majd csinálok vele hibrid oldalt is.

Névtelen írta...

Annyi szép készletet csináltál, kár, h a régebbiek már nem letölthetők. :(

Névtelen írta...

Csúcs!!! A szövés, a magok.. az AlvóVili.. nagyon ügyes család vagytok, gratulálok!

Kata írta...

De szép ez a készlet! És milyen kreatívak a gyerekeid :-) (no nem véletlen :-)))

Maria írta...

I have added your blog to digifree but your blog feed is not full. See:
http://bolhapiac.blogspot.com/feeds/posts/default

For more information, read this.


Thanks,
Maria

csoki írta...

Kedves Judit!

Ne haragudj,hogy levelemmel zavarlak.Tavaly újra kellett telepítenem a számítógépemet és sajnos a kedvenc készletem "Travel"elveszett.Érdeklődni szeretnék,hogy hol tudnám letölteni,vagy megvásárolni a készletet,nagyon szerettem vele dolgozni,sokszor használtam.Üdv.:Csoknyai Ildikó

Szunyo írta...

Ildikó!
Tudsz küldeni egy email-címet?
szunyoka kukac freemail pont hu