Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. január 10., csütörtök

Pizsamaosztás

A múltkori kihívásra készült kép 34-es vállalása volt, hogy varrok egy pizsamát Nándinak. Minden éjjel többször ébred ugyanis, hogy kipatentolta a pizsamát és/vagy egy nadrágszárba dugta a lábait és/vagy egyik kezével kibújt a pizsamából és/vagy rátekeredett a pizsama, ami egytől-egyig elég indok arra, hogy felébredjen. Amúgy is kel még éjszakánként, de ha lehet, minimalizáljuk ezek számát. :))
Ezért készült a pizsama méretre. És keresztben cipzárosra, nyaknál patentosra. Ezzel talán még nem tud megbirkózni. Örültem volna egy kétfelől nyitható cipzárnak, de már megint irreális elvárásokat támasztottam az ország második legnagyobb városával szemben. :(( Mindegy, már éjjel nem kell átpelenkázni, reggel meg úgyis átöltözünk.
Itt látható a pizsama és a boldog tulajdonos a bátyus úszószemüvegében. :))

4 megjegyzés:

Kata írta...

De édes! Gratulálok a terv teljesítéséhez :-)) Timi úgy három-négy éves koráig ilyen fazont hordott, mi Teletubby pizsamának hívtuk.

Manyesz írta...

Nándi nagyfiú nagyon csinos abban a pizsamában szemüvegében:))))
Ügyes vagy!
Furi,de nekem is, nagyon soxor eszembe jut ez az "ország második legnagyobb városa".

N.Zsuzsi írta...

Nagyon profi vagy ;)

Budaházi Brigitta írta...

nagyon tetsziiiiik! tudod miért értékelem most, ebben az időszakban különösen? mert most kezdődik a jelmezvarrás. legalább is nálam. szóval, le a kalappal ismét a varrótudományod előtt! {mély meghajlás}