Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2013. december 9., hétfő

Adventi díszítések

A nagy ház-mizéria után van már egy kis idő a karácsonyra is koncentrálni. :)
Először az adventi koszorú készült el baráti társaságban, motiválva engem, hogy így azán tényleg lesz adventi koszorúnk elsejére. :P
Most a minimál zöld-fehérhez volt hangulatom, a szembeszomszédunk szomszédja kérésünkre nagyon kedvesen adott pár buxus ágat. (Igazából az egész buxus bokrot ideadta volna, de akkora mennyiségre nem volt szükségünk.)
Négy fehér gyertya lett zöld ágakkal, Müllerben vett csillámos fehér csillagokkal és fehér gömbökkel:A kis csillagoknak más funkciót is találtunk Lellével: csillagfüzért készítettünk. Egy sablon segítségével Lelle megrajzolta a kartonra a nagy csillagokat.


 Ezeket kivágtuk és ezüst csillámos sprayvel befújtuk.Lemértük a szükséges távolságot a szobában és a centire elrendeztük a csillagokat: 2 fehér kicsi, 1 nagy ezüst:A klasszikus papírra-varrásos technikával először a füzért varrtam meg, majd következtek a csüngő csillagok: Végül leszedtem a papírokat és felfüggesztettem a füzért.


 Ma. Lelle még nem látta. :)

2 megjegyzés:

mamaanya írta...

Nagyon klassz lett az adventi koszorú.Jól mutat, a füzérről nem is beszélve.
Már többször megnéztem az oldalt, kíváncsian vártam, hogy mi készül.Izgultam, hogy ebben a rohanós évben kifogytál az ötletekből.:)))
További kellemes készülődést!! Boldog karácsonyi ünnepeket!!!

mamaanya írta...

Majd elfelejtettem a segítődet megdicsérni!!Lelle nagyon ügyes vagy, milyen jó anyának, hogy ilyen ügyes segítsége van. Mindkettőtöknek gratulálok!!!!