Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2013. május 20., hétfő

Nándiék fotókönyve

Hamarosan minden gyerekem iskolás lesz és felmerült az óvodában a fotókönyv, mint ajándék az Óvónőknek. Mivel már nem először készítettem ilyeneket, felvállaltam, hogy fényképek és rajzok birtokában elkészítem.
Most nem részletezném, hogy mennyire csalódtam az Óvónőkben (Vilinek és Lellének egy egészen másfajta Óvónénije volt. :)), akik (állítólag -ha a szülők hazudtak, én is hazudok-) semmibe veszik ezt az ajándékot (merthogy véletlenül kiderült) és swarovski kristályos ezüstláncot szeretnének, ami mellé a fotókönyv A5-ös méretűvé ("És ha lehet, akcióban hívasd elő!") és értékűvé degradálódott. :( Ha felszámolnám a képszerkesztési 2500 Ft/h munkadíjat, kiderülne, nem is olyan olcsóság ez a dolog, de ezt persze a szülők (és ezek szerint az Óvónők) jó része nem tudja, mert az érték az, ami csillog. :(
Mindegy persze, a harmadik gyerekem, kibírom.

Elkészült a három könyv. Kettő kemény borítású, a Dajka néninek füzet. Volt, aki mindháromnak külön-külön rajzot készített, nem volt mindegy, melyikbe melyiket teszem.


Nándi is kitett magáért, bár egy rajzot készített, de teljesen önállóan rajzolta a vázát. (És nem autót.) Felhívom a figyelmet a Halloween-tökös asztalterítőre, ami egy perspektivikusan megrajzolt asztalon van! :)


Készítettem egy abc-t, a gyerekek neve ezekből a betűkből lett kirakva, és minden gyereknek elkészítettem a jelét. Ez utóbbi külön le is tölthető ingyen, ha valakinek szüksége lenne ilyesmire.

1 megjegyzés:

Social Media írta...

I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it.Cheers for the info!!!! & This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you .........
thanks youtube Likes