Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2010. október 21., csütörtök

Torták halmaza

Mostanában a kreativitásomat inkább dolgozatpéldák összeállításában élem ki. :)))
Valójában azonban elvesztem a munka-házépítés-betegségek háromszögben. :S Meg nem gondoltam volna, hogy a munkaközösség-vezetői megbízás ennyi (néha fölösleges) papírmunkával jár, bár jobbak kiszervezik a munkaközösség tagjainak elkészítésre. (Kreativitás szinte nulla.) Meg nem gondoltam volna, hogy az építkezést nem kezdjük meg, sőt beadjuk a 2.0-s tervet engedélyezésre. (Ez azért rengeteg kreativitást igényelt. :)) Meg nem gondoltam volna, hogy immunrendszerileg én vagyok a leggyengébb láncszem, múlt pénteken semmi hang nem jött ki a torkomon. Ezen a héten persze hozzám csapódott a 3 gyerek is.:(

Ezek a képek Nándi szülinapján, illetve az ahhoz tartozó ünnepségeken készültek.
Az első, Herbie-s torta a családi ünnepségre készült. Debrecenben már megint nincs fehér marcipán, ezért kénytelen voltam tejszínhabosan megcsinálni.


 A második, Forma 1-es az ovis társaknak, mert az oviba is dukál egy torta. Jobb oldali a Nándié, bal oldali az 5 évvel ezelőtti, szülinapos Vilié.


Végül a kis barátokkal közös "buli" tortája. Igazából a téma csak annyi volt, hogy Star Wars, de Nándi most van abban a korban, hogy a negatív szereplőkhöz vonzódik. :)) Én azonban nem akartam, hogy nagyon komor Darth Wader-es legyen az egész, ezért cukormázzal megcsináltam a fej másik felét birodalmi rohamosztagosnak. Ettől olyan "fekete-fehér, igen-nem" lett.


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Most bukkantam a blogodra, gyönyörűek a tortáid, gratulálok!!!
Nem szeretnék tolakodni, de érdeklődni szeretnék, hogy idén is készítesz-e adventi kalendáriumokat? Megláttam a cicásat és beleszerettem! 2 kisfiam van, akik szintén cicarajongók. :) Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerültek/kerülnek ezek a naptárak? A fotók minták vagy már az általad készítettek?
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Anna