Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. december 28., hétfő

Megfordítható (?) folyamatok

Tavaly a karácsonyi topik-húzás keretében Verushoz, Írországba utazott a csomagom. A sorsolás fura fintora, hogy idén megfordult a sorrend, Verus húzott engem. :)) A dobozt már december elején megkaptam, lelkiismeretesen elküldte, nehogy egy postás-sztrájk közbejöjjön. Tovább csigázta a kíváncsiságomat azzal, hogy kérte, tegyem a csomagot hűvös helyre. Mi lehet benne?
Az én csomagom Annhoz utazott, 3 az 1-ben módon, mivel a PIF ajándékot, a karácsonyi meglepetést és a CreatiWitches-es nyereményt is együtt postáztam. Végül a PIF ajándék és a meglepetés is papírzsebkendő-tartó lett (Hammának és Godónak célozva), de mint közben már kiderült, kicsit elszámítottam magamat, hiszen Ann is papírzsebkendő-tartót készített, igaz, ő festette és nem varrta. :O Persze nem mondhattam, hogy "Asszony! Sok lesz a jóból! :P"


23-án aztán kiderült minden. :)) Verus ajándéka egy csodaszép -saját kezűleg- dekupázsolt doboz, zöld levelekkel és teli finom, ír csokival, ami magyarázta a hűvös helyen tartást. Kaptam mellé egy nagyon szép képeslapot, jókívánságokkal. Itt is nagyon szépen köszönjük. Így, többes számban, mert a csokoládékra mások is szemet vetettek. :P

3 megjegyzés:

Ann írta...

Azt nem mondtad, hogy Hammáé és Godóé :P Így nem is kapták meg! Amit festettem, az a szobájukba került. A zöld van az ágyunkra (az én oldalamra :P) akasztva, erre jár rá kb mindenki, a piros meg a szoba másik sarkában, az ablakkilincsre lett akasztva, hogy ha vki a gép (számító, varró) előtt ül, nehogy már fel kelljen állnia és elmennie a zöldig! ;)
A régi fa pzs tartó átminősült távkapcsolótartóvá :)
Most jutott eszembe, hogy a konyhát kihagytuk a számításból... hmmmm :D

És megint csak köszönjük szépen!!! :))))

Verus írta...

Majd küldök még utánpótlást :))
A fotót lenyúltam, bocsánat. ;)

Jovi írta...

Most jutott csak eszembe, hogy megnézzem, föltetted-e az ajándékot? :) Nagyon klassz lett, a pzs tartók meg...hmm, mikor lehet PIF-elni Nálad megint? ;) :D