Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. augusztus 29., szombat

Munkakezdés

Ugye, milyen furcsán hangzik? :) Pedig dolgoztam én eddig is. Az egész a munka definiciójánál kezdődik. A definíció szóról látszik, hogy körbe is értünk, 9 év után visszatérek a közszférába. :)) Egyelőre félállásban, aztán majd meglátjuk...

Mindamellett rengeteg tervem van, megvalósulófélben és fejben, amikről még nem beszélnék. Ahogy a múlt héten a pótvizsgáknál láttam, szükség is lesz rájuk "terápiaként", ahogy a családomra is, minden eddiginél jobban. :))

Igyekszem úgy megszervezni a dolgokat, hogy mindenre jusson idő (még ha az eddigiektől kevesebb is), de ha sokáig nem jelentkezem valahol, tudjátok, hogy éppen nem sikerült. :PP

4 megjegyzés:

Rika írta...

Üdv újra a klubban, Juca! Kilenc év után, hűha, nagyon bátor vagy! Nekem három hét alatt is sikerül elszoknom a munkába járástól :-)) No, de félretéve a viccet, lendületes kezdést kívánok és azért készíts nekünk is szépeket! És persze jöhetnek a sulis sztorik is!

ScrapMona írta...

Lassan én is erre a sorsra jutok, bár én "csak" 5 évet hagytam ki. Várom is, meg nem is, gondolom Te is vegyes érzelmekkel indulsz el. Sok szépet és jót kívánok Neked és azért ránk is szánj majd egy kis időt :)

{Hana} írta...

Hűha, 9 év :O Jó kezdést kívánok, és kitartást a sulihoz ;-)

Ann írta...

Hat év után hasonló cipőben, csak új helyen...
remélem, a barátok is kellenek majd ;)