Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. július 13., hétfő

Scrap-tábor

Véget ért a scrap-tábor, pontosan egy hete. :)

Nagyon jól éreztem magamat, bár alkotni a magam módján alkottam. Vagyis egy minialbumot készítettem végig, aminek még mindig nem értem a végére. (Most épp nem találok egy abba való fényképet, amit pedig már tábor előtt előhívattam. Grrr...)

Az első napon a száraz-domborítás technikájával ismerkedtünk meg Erika jóvoltából. Ennek a műhelynek a termése egy képeslap, amit Anyukám kapott, mivel éppen vasárnap volt a szülinapja.Második napon Hana és én (persze javarészt Hana :)) következtünk öregítés és grungeboard témában. Öregítésről már nem nagyon tudtunk újat mondani, a teás öregítés és a Tim Holtz-féle ColorWash tűnhetett újdonságnak. A grungeboarddal aztán elkövettünk mindent. Hana festette, kimosta, smirglizte, én (a szokásos) fém hatást próbáltam elérni a veretes grungeboarddal úgy, hogy Metal Rub-On-t kentem rá. Tetszik a végeredmény, de ez a fent említett minialbumhoz tartozik, tehát még nem mutatom meg.

Harmadik napon a glimmer mist használatával ismertetett meg Szilvi és Tünde. Én alapból nem kértem az ehhez a műhelyhez tartozó alapanyagokból, de a helyszínen egy kis fémes rézszínűnek csak nem tudtam ellenállni. :)) Jó lesz majd a grungeboardjaimhoz.

Minden technikáról lesz majd külön-külön összefogalaló a scrap.hu-n, mihelyst mindenki kipihente magát. :)

A tombolán is szerencsés voltam, az 5 vásárolt tombolából (amik a lottószámaink voltak) 3-mal nyertem. Végül egy nyereményt tartottam meg, egy nagy LOVE bélyegzőt.

Egyetlen 30x30-as oldalamat a többiek hozták össze egy játék keretében. Mindenki kikészítette az oldalához szánt alapanyagokat, eszközöket és oda állt elé. Aztán mielőtt a saját oldalán bármit csinált volna, balra lépett egyet és 10 percig a szomszéd oldalán dolgozott, a szomszéd eszközeivel. 10 perc múlva megint továbbálltunk a következő oldalához. Így mindenki tett hozzá az oldalhoz egy valamit. 10 perc múlva újabb váltás... Mire visszaértem 2 óra múlva a saját oldalamhoz, az már készen volt, csak le le kellett ragasztani. :)


Íme a lista, hogy ki mit tett hozzá az unokatesóm esküvői képéhez, amit majd ajándékba kapnak:
Éva: csipkés képalátét
Tünde: képalátét csíkok
Ágika: szalag a kép alatt
Erika: domborított alátét
Hana: szives Love pecsét
Jovi: duplaszíves bigyó és fémdíszek
Szilvi: bélyegzett virág szár, fölötte fehér virág
Veka: örökké felirat
Borka: 2-2 inda
Atyus: pöttyök a pecsételt lapon
Bea: bal alsó glitteres inda

Bevallom, később néhány dolgot megváltoztattam, de köszönöm lányok az összeállítást! :))

Ami még tetszett nagyon, az a csere-bere és egymás cuccainak használata. Mindenkinél volt valami cserélnivaló, kinél virág, kinél gomb, papírok, szalagok, nálam fém-kütyük. Köbö arányosan ment a barter, a csere végén mindenki úgy érezhette, hogy jól járt. Én is gazdagabb lettem néhány virággal, papírral és gombbal. Az eszközöket pedig senki sem sajnálta, ha megtetszett valakinek valami, szívesen kölcsönadta. Mentek körbe a domborítósablonok, cserélődtek egy spriccelés erejéig a glimmer mistek, lyukasztottak mindenkinél a lyukasztók.

Hangulatos és kretatív hétvége volt. Köszönöm mindenkinek!

2 megjegyzés:

Vera írta...

De jó olvasni a beszámolódat! :)

Meghívhatlak egy limonádéra? Nézz be hozzám! :)

Atyus írta...

Én is, én is! Gyere hozzám is, nehogy kiszáradj! :)