Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. június 28., vasárnap

Az ajándék

Mindenkinek köszönöm a kedves sorokat. Ha éppen rossz passzban leszek és abba akarom majd hagyni ezt az egészet (mert valljuk be: szokott úgy lenni), jövök visszaolvasni! :))

Mutatom az ajándékot, amit már csak holnap fogok kisorsolni. Addig lehet szurkolni pro és kontra, hogy ki szeretné vagy inkább mégsem. :))


Ez egy két zsebes pénztárca és zsebkendő vagy mobil vagy akármi tartó. :)) A pénztárca rész cipzáros, a másik szabad és mindez gombbal záródik. Lehet, hogy van ennek valahol a neten szabásmintája, esetleg van hozzá könyv, (miért éppen ehhez ne lenne...) de ez garantáltan saját tervezés. El is ment az idő vele, no de most már megvan, jöhet a sorozatgyártás! :)) A tesóm már tuti vevő egy ilyenre. :P


Anyaga: drapp és tüdőszínű lenvászon, a belseje mintás kevert anyag. Együtt lettek beavatva, nem engedik a színüket 40 fokon. Flízzel bélelt. A tartó kész mérete: 15 cm x 11,5 cm.


Most már nagyon kíváncsi leszek, hogy kié lesz ez az ajándék holnap! :))

6 megjegyzés:

Napocska írta...

Hu de jól néz ki. Sejtettem, hogy valami csodát találsz ki.

Unknown írta...

Ó nekem nagyon tetszik!!! Én szívesen elfogadnám ;)

Jovi írta...

Én az esélytelenek nyugalmával ordítok, hogy ÉNAKAROOOOOOM! :))))) Nagyon szééép! És mellesleg tönkrement a tárcám :X

{Hana} írta...

Jaj, de szép!! :D

BoBo írta...

Na én erről jól lemaradtam:O Pedig nagyon klassz:-)))

altalena írta...

De szupi, és milyen ötletes, írigylem a varrástudományod.. azt hiszem nekem ehhez nem lenne türelmem:) Vagy is biztos mert már próbáltam:D:D