Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. március 27., péntek

Mérföldkő

Akik ismernek, azok tudják, milyen régóta szerettem volna... ismerik a rögös utat is, a néhai buktatókat, talán látják mögötte a rengeteg munkát is.

A mai naptól lehetőségem van külföldi shopban is árulni a saját dizájnjaimat.

Örülök és büszke vagyok rá, hogy az egyedi tervezésű és kivitelezésű dolgaimat olyanra értékelték, ami megüti a mércét külföldi webshopokban is. Mindenféle ismeretség, elő-CT-tagság nélkül is.

Ez nagy öröm, megtiszteltetés, de újabb nagy feladat is, hogy ezután is színvonalas, összeszedett munkákat adjak ki a kezem közül mindazoknak, akik eddig is szerették a munkáimat. Lelkesedésben, ötletben nincs hiány. :))

Ezek után is lesznek freebie-k az oldalon, pl. az ábécékhez a magyar ékezetes betűk mindig freebie-ként lesznek letölthetők innen. Ezen túl is lesz néhány "meglepetés" freebie.

Első ilyen munkám egy vidám, tavaszi színes, vízfestékre "hajazó" készlet és abc, saját kézi rajzokkal.


Ehhez tartozó freebie:


És az oldal, amit a készlet segítségével készítettem. Lelle 5 éves lett egy hete és szerettem volna megörökíteni az eddigi "arcait". Klári "Akkor és most" scrap.hu-s kihívása kapóra jött, bár azt hiszem a megvalósításom eltér a többiekétől. :))

22 megjegyzés:

Kata írta...

Óriási gratuláció! És ott a helyed, szuper! :)

{Hana} írta...

:-))))))))))))
Nagyon-nagyon SOK SZERETETTEL gratulálok!!!!

Timcso írta...

Szívből Gratulálok Juca!!!:))

Ann írta...

Juca, én is büszke vagyok Rád!!! :) Örülök, hogy végigszoríthattam az építkezés időszakát, s remélem, most már egyre inkább hátradőlve, mosolyogva nézhetem, ahogy imádnivaló készleteid egyre népszerűbbek lesznek, s elemei a világ sok-sok országából származó oldalakon tűnnek fel :)))

Ez a készlet azért is tetszik nagyon, mert én imádom a rajzolt cuccokat!

Szilvi írta...

Bár nem láthatod, most egy nagyon, nagyon széles mosollyal gratulálok neked! Büszke vagyok rád! Az új készlet is fantasztikus, a freebiet köszönöm és kívánom, hogy még nagyon sok sikeres készlet kövesse ezt a shopban! :DDD Puszi!

Rucola Designs írta...

Annyira nagyon gratulálok!!! Szuper lett, köszi a fribit, és csak természetes, hogy meg is vettem a készletet azonnal!!!:)

BoBo írta...

:DDDDDDDDDDDDD És ez még csak az első mérföldkő. Nagy-nagy gratulációm!!!

Rika írta...

Hűha! HURRÁ Juca! Sok szeretettel gratulálok! Most már legalább látom, miért dolgoztál ennyit, merthogy nem mindig értettem ám. Biztos nagyon népszerűek lesznek a készleteid.

szrjudit írta...

Gratulálok, veled örülök, és szuper az "első" készleted!

Szunyo írta...

Nagyon szépen köszönöm, jól esnek a soraitok! :))
Igyekszem...

Noncsi írta...

Szia Juca!

Gratulálok neked, ez tényleg nagyon nagy dolog és elismerés is egyben. A készleteidet mindig is imádtam. A freebie-t köszönöm.:)

csuti írta...

Juca, szívből gratulálok Neked! Nagyon klasszak a munkáid, csak így tovább! Hurrá!

Zsuzsi írta...

Sok szeretettel gratulálok, Juca, nem kétséges, hogy ez a Te utad! Csak ügyesen továbbra is! :)
Kukonya

Merika írta...

Nagyon tehetséges vagy, szeretettel gratulálok! Nagyon kedves a rajzos készlet, gyerek fotókhoz szuper lesz.A freebie-ket köszi, mindig letöltöm még ha sajna nincs is elég időm digit csinálni!Csak így tovább!

Bea írta...

Juca nagyon örülök a sikerednek, gratulálok! Csak így tovább, innen már nincs megállás! :-)

Vera írta...

Na, végre ide is van időm írni. Sok szeretettel gratulálok, már vártam! :) Ez a kit is remek, nekem a szívem csücske a kézirajzos stílus, nagyon édes elemek vannak a művedben! Grat grat tapsi tapsiiiiii! :)

Linsey írta...

Sok szeretettel gratulálok! Nagyon örülök a sikerednek. Tetszenek a rajzolt dolgok nekem is, eddig "Weeds &Wildflowers fan" voltam, most majd "Szunyó fan" leszek:)
Freebiet köszönöm!
Kívánom, hogy legyen még sok-sok készleted, s jóóó nagy hazai és nemzetközi sikered!:))

Ányi írta...

Woww, sok-sok szeretettel gratulálok! Szuper dolgokat készítesz és meg is érdemled, hogy minél többen megismerjenek! Sok sikert és köszi a készletet (eddig már jópár belőle készült szuper oldalt láttam!)

Szunyo írta...

:D Köszönöm, hogy velem örültök! Nem vagyok egy érzelmeit kimutató ember, de ez igazán megható! :D

Imi írta...

Hajra Juca, gratulalok! Es sok sikert!

Budaházi Brigitta írta...

Juca, örömmel láttam ezt a bejegyzést! Büszke vagyok rá, hogy a magyar scrapbook dizájnerek közül elsők között árulsz külföldi boltban. Gratulálok és sok sikert kívánok. :)

Izabella Szabó írta...

Szívből gratulálok Juca!Sok sikert, örömöt kívánok neked a munkádhoz!