Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2009. január 16., péntek

Netes barátság

Sok helyről kaptam a napokban "barátság oklevelet". Évától, Atyustól, Hanától, Rikától, Mónikától és Zsuzsitól.
Nagyon-nagyon köszönöm, megtisztelő, hogy közelállónak éreztek magatokhoz, a blogot pedig olyannak, ami megfelel az oklevél átadásához kötött feltételeknek. Igen, azt hiszem tényleg nagy megtiszteltetés, igazi visszajelzés, hogy ez a blog céljainak megfelelő, jó úton halad. ;)
Az oklevél szövege:
Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra." Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!

Lassan 8 éve vagyok jelen a neten. A fórumokban is elég hűséges vagyok, nem szoktam őket halmozni. Mindegyik gyerekemhez tartozik 1-1 társaság a saját korcsoportjukkal, az autómárkánk fóruma és a hobbik közül a scrap.hu, amit tényleg "szerelemből" szerkesztünk. Nagyjából ennyi, ahol aktív csoporttagnak mondhatom magamat. (Gyanítom még egy építkezős fórum lesz -valamikor.) Ennyi év alatt annyi barátság, ismeretség szövődött, hogy túlontúl kevésnek érzem a 8 fő felsorolását. Úgyhogy én MOST leszek formabontó és nem jelölök további 8 személyt.

Tényleg nem szeretnék megbántani senkit azzal, hogy kihagyom a felsorolásból vagy nem emelem a 8 közé. Akik mellett kitartok és rendszeresen olvasom Őket (még ha nincsenek is benne a rendszeresen olvasott blogjaim között :P) azok -remélem- úgyis érzik, hogy azért, mert sokra tartom Őket. :))

Köszönöm mégegyszer!

Nincsenek megjegyzések: