Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. október 25., szombat

Kipécéztek

Újabb játék futja köreit blogos körökben. :)) Manyesz rám is gondolt, amikor kipécézett. Meglepődtem, mert azt hittem, ismer. :P
Ugyanis:

1. Nem vagyok bonyolult jellem, (most a férjem érdekesen, csodálkozva húzza fel a szemöldökét...:))) nem tudok bájologni, ha valami tetszik, akkor az illető mérget vehet rá, hogy az úgy is van, de oktalanul nem dícsérek. Akkor inkább csöndben maradok. Nem ragozom túl a dolgokat, valószínű ez az analízis vizsgákról maradt meg, amikor nem lehetett mellébeszélni, mert úgy repült az ember... :O
2. Makacs vagyok és kitartó a szó jó és rossz értelmében egyaránt. Vannak még 10 éves elképzeléseim is, amikről hiszem, hogy csak Csipkerózsika álmukat alusszák és egyszer megvalósíthatom őket. Mert eljön, el kell jönnie annak az időnek! :)) A makacsságot nem magyarázom. :P
3. Mindazokat, amiket a blogon láttok, nem hozhattam volna létre, ha nem áll mögöttem a szűkebb és tágabb családom, akikre mindig számíthatok. Ez fontosabb, mint hogy a számítógépasztalon jelenleg is kupi van.
4. Hiszem, hogy a gép mögött mindig ott az ember. Legyen a legszuperebb program, a legszuperebb varrógép, mindez semmit sem ér, ha nincs aki kigondolja, megtervezze. Nagyon tudom becsülni az ötletet.
5. Vízöntő vagyok, de ez legkevésbé az öltözködésemen látszik. :)) Nem öltözöm extravagánsan. ;))
6. Nem szeretek főzni (pedig tudok), mert utána mosogatni kell. (Ebbe a konyhába már ötünk mellett egy tű sem férne be, nemhogy egy mosogatógép. :S De ez az elképzelés is csak alszik...)
7. Valamikor matematika-rajz szakra szerettem volna menni. Aztán lettem matek-fizika-informatika tanár egy középiskolában. :))

A játék szabályai:
1. Linkeld be a blogdba azt, aki kipécézett!
2. Ossz meg magadról 7 dolgot, akár különleges, akár hétköznapi!
3. Pécézz ki 7 embert, nevezd meg őket és linkeld be a blogodba!
4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukban, hogy ki lettek pécézve!

Az én 7 emberem, akikről szívesen olvasnék bővebben:
Ann, Franci, Hana, Mesi, Szilvi, Tina, Vero.

7 megjegyzés:

Ann írta...

Hehe, amikor ugye a szabályok szerint értesítettél, hogy ki lettem pécézve és minden előzetes tudás nélkül elkezdtem olvasni a bejegyzést, azt hittem, hogy ez a "miben hasonlítunk Jucával" játék, mert döbbenetes: 5 és 7 kivételével állnak a dolgok! ;)
Egyébként meg köszi :)

Szilvi írta...

:DDD Igyekszem. :) Bár hirtelen semmi, de semmi nem jut eszembe magamról. Még unalmas sem, nemhogy érdekes. ;)

victoria.lambert írta...

Ann,
Ez jó, én pedig arra gondoltam, hogy hasonlítunk Jucával, de biztos a Vízöntőség!! :DDDDDDDDDD

victoria.lambert írta...

(ja, nekem a 6. és 7. nem, a többi igen :D)

Tina írta...

Én is köszi, adom is tovább!:-)

Unknown írta...

Köszi! Igyekszem. :)

{Hana} írta...

Húha... majd elmélkedem! .D