Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. június 10., kedd

Online scrap chat II.

A scrap.hu oldalon június 7-én este megtartottuk a második scrap chat-et. Az előzőnek Erika volt a házigazdája és nagy sikert aratott. A mostaninak én voltam, éreztem is a felelősség súlyát. :))
Ez egy olyan játék, hogy a chat-en keresztül instruál a házigazda, hogy milyen kelléket hová tegyünk, mit csináljunk vele. Vagyis mindenki "vakon" dolgozik, odahaza a gép előtt, pusztán a leírásnak megfelelően, kép (videó) nélkül. A végén -amikor az elkészült képek felkerülnek a galériába- kiderül, hogy ki hogyan értelmezte az utasításokat. :))

A mostani estét próbáltam úgy szervezni, hogy a digitális képeket és a hagyományosakat készítők is találjanak érdekességeket, próbáljanak ki új dolgokat. Nem volt egyszerű egyszerre koordinálni a kétféle alkotógárdát, na de a differenciált oktatás is sok munkát igényel. :P
A chat-hez még május közepén elkészítettem ezt a meglepetést, ami csak a chat ideje alatt volt letölthető. (Külföldi oldalakon bevett szokás, chat-freebie, vagy online-freebie néven szokták emlegetni.)

Készítettem letölthető sablonokat is és ezzel este 9-kor meg is kezdődhetett a közös alkotás, kötetlen, vidám beszélgetés és egyénileg bonyolított evés-ivás mellett!

Aki kíváncsi, hogy éjfél felé milyen alkotások születtek, az látogasson el a scrap.hu Galériájába!

Az általam készített kép:

Virág: W&W freebie;
Maszk: még régről, ne rendszerezett időkből;
Minden más saját.

5 megjegyzés:

Szilvi írta...

Nagyon ügyesek voltatok. Sajnálom, hogy nem lehettem ott... de a sok szép kép kicsit kárpótol.
Ez az oldalad is hihetetlen jó. Nagy kedvenc a papírba tűzött szív-virág. :D

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Ó, milyen szép ídézetek, milyen szép kivitelezésben! :) Legjobban az anyukás, szerelmes, gyermekes, a változásos és a Fodor Ákos-os idézet tetszik! :) Ja, most veszem csak észre, hogy felsoroltam mindegyiket! ;) Gratulálok! :)

Budaházi Brigitta írta...

nagyon szép és kedves oldal. elegáns és érzelmes. tetszik nagyon. az idézetekre, bizony nagy szükség van magyarul. jó, hogy egyre több lesz belőlük! :)

Névtelen írta...

A Szabó Éva vers sajnos nem így van :(. Hanem így:

Szerelem
ha egyik a másikát
repülni hagyja
de ha zuhan
fél szárnyát kölcsönadja

Végülis így logikusabb is, ha már lezuhant, minek a szárny.

Szunyo írta...

Jogos. :(
Sajnos nincs Szabó Éva verseskötetem. (Bár már abban sem bízhatnék, lásd a Weöres gyerekköteteket, egyik így írja, másik úgy...)
Szóval a Netorianról szedtem, aminek a keresőjébe Szabó Évát írva kapásból kiírja ezt a részletet 3 féle változatban. :O
(Ps. nekem amikor teljesen "lezuhanok", akkor is jól jön a társam "szárnya". ;)))