Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. május 17., szombat

Rózsaszín csillogós

"Rózsaszín csillogós" korszakunk második felvonása, hogy Lelle anyák napjára ilyen szoknyát szeretett volna. Mivel a legkisebb miatt könnyebben tudok varrni, mint a boltokat járni, így varrtam egy szoknyát. Gyönyörű anyagot kaptam, amiből ekkora mérethez még nem kellett sok. Nehezítette a feladatot, hogy ezt az anyagot nem gumisra szerettem volna megvarrni, mert elegánsabbnak gondoltam, ezért oldalt cipzáros lett és selyemmel bélelt. És ezúttal szabásminta nélküli. A hajpánt már régebbi darab, de nem volt rajta "csillogó" (= flitter) ezért arra is varrtam flittereket, mint ahogy a szoknya virágaiba és pillangóiba is. Végül teljes megelégedettséggel vette fel tegnap az ünnepségen. :)) A képen éppen egy körjáték közepén áll. :)

9 megjegyzés:

Unknown írta...

Óóóó! Milyen szép!
A szoknya mesés lett, Lelle tündéri!!!
Te pedig irigylésre méltóan ügyes vagy!
: )

N.Zsuzsi írta...

Nagyon szép lett. Előbb-utóbb én is belevágok egy hasonlóba ;)

Ann írta...

Gyönyörőőőőséges :) Mindegyik darab, Lellével az élen! Az anyag tényleg finom, én is lecsapnék rá - no meg Hamma... szerencsére ő ruhában nem követel csillogósat (még...) ;)

Névtelen írta...

Nagyob ügyes vagy. Szuper aranyos a hölgy

Napocska

Szunyo írta...

Köszönöm, kedvesek vagytok! :)

Ann!
Lelle a múltkor látott egy táncversenyt és közölte, hogy ha ő nagy lesz, ilyen szép csillogós ruhát varrjak neki. (Ugyanez a jégtáncnál. ;)

Ann írta...

Ezek szerint már nagy ;) (tényleg az)

Szilvi írta...

Nagyon szépséges lett. Az anyag is gyönyörű, a szoknya is csodaszép lett belőle. És milyen kis aranyosan áll Lellének.

Kata írta...

Ó de szép lett a szoknya. Nagyon jól áll Lellének. Most éli a hercegnő korszakát :-) Szerintem nagyon fontos ebben támogatni a kislányokat, hogy szépnek érezhessék magukat, igazán szerencsés hogy ilyen ügyes anyukája van!

Névtelen írta...

De ügyi vagy! :o) Nagyon szép lett, ahogy a többi munkád is mindig. :o)
Lelle tündéri, kész kis hölgy már!
Sok puszi a jegesmedvéktöl!
Adri