Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. április 14., hétfő

Mozaikfa

Az üvegfestést hanyagolom mostanában. Most sem teljesen önszántamból vettem elő, de a telekvételt legalizáló rokon ügyvédnő biztosan örülne neki. Ezt a mozaikfát az üvegfestők (és nem üvegmatrica-festők) már réges-régen megfestették, hiába, én későn érő típus vagyok. :P Remekül jött a stílusa, hiszen cellánként kellett festeni, ha közben el is hívott egy-egy gyerek, nem kellett félnem, hogy odaszárad a cella fele, mire visszaérek és folytathatom. Kis lépésekben csak elkészült végre. Ez egy clip-es kép lesz, vagyis nem lesz kerete, fehér papír és farostlemez a háta mögé és a kapcsokkal már fel is akasztható. A3-as méretű.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Szépséges!!!!!

Ann írta...

Tecc :)
Kérdés: van az a fehér kerete, így nem zavaró, ahogy a kis pöckök előre hajolnak? Vagy nincs kerete és belelóg a festésbe?

Szunyo írta...

Úgy gondoltam, hogy lesz fehér kerete, hogy a kis pöckök ne szedjék fel a festést. Szerintem nem zavaró, nálunk rengeten clip-es kép van a falon (pl. ezek a hosszú állatok is), de nem "észlelem", a pöcköket, amikor nézem a képet. ;))

Budaházi Brigitta írta...

naaaaagyon széééép! gyönyörűek ezek az őszi föld színek. szinte magam előtt látom az őszi erdőt. olyan szép precíz munka. tapsikolok. jó ránézni. :)