Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2008. február 1., péntek

Utoljára volt

Hamarabb kellett volna megírnom ezt az alábbi nyilvános véleményt, mert ma este 5 órára megszületett a végeredmény. Idézem az emilt:

"(...) A zsűri döntése értelmében, az idei évben, a pályaművek közül, első díjas alkotást nem emeltünk ki.
A második helyen Szabó Balázs és Kungl Mátyás filmje végzett, a harmadik helyet megosztva Török Tihamérnak és Siteriné Nagy Juditnak ítélte a zsűri. Egy különdíjast is jutalmazunk, a 17 éves Vas Jánost.
Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük azok munkáit is, akiknek a zsűri ebben az évben nem osztott ki díjat, nekik az egyszervolt.hu ajándékcsomagját postán küldjük el.
A Nyerteseket a nyereményekről és a díjak átadásáról személyesen is kiértesítjük.
Amennyiben az alkotók hozzájárulnak, hamarosan a www.egyszervolt.hu/animaciok rovatban meg lehet majd nézni a beküldött műveket.
Köszönjük még egyszer közreműködésüket és reméljük, hogy legközelebb is részt vesznek pályázatunkon. (Szerintetek? :P -a szerk. megjegyzése)
Üdvözlettel (...)"

Azt hiszem, a további animációim a mi oldalunkra fognak felkerülni. ;)

10 megjegyzés:

Szilvi írta...

Jaaa, hogy nincs első hely, akkor nem kell fizetni pénzjutalmat sem, ugye???
Azért gratula a 3. helyért is. Kíváncsi leszek, ha felkerülnek a többiek munkái...

victoria.lambert írta...

:s
Megengeded nekik hogy feltegyék? Mármint az egyszewrvolt.hu-ra?

victoria.lambert írta...

w nélkül :O

Névtelen írta...

Én is gratulálok. :D
Én pedig a nyereményre vagyok kíváncsi, mert sajnos a 2. kép (kiírás) alja lemaradt ..és kilukad az oldalam, hogy a 2. helyezett 2 darab könyv mellé mit kaphatott és Ti, Harmadik helyezettek mit?

Szunyo írta...

Köszönöm.

Vero!
Azt hiszem igen. De még alszom rá. ;) A többiekére én is kíváncsi vagyok, korrekt, ha ők is látják az enyémet, nem?

Verus!
Itt: http://egyszervolt.hu/matyas/ olvasható. Remélem legalább 1-1 példányt és nem megosztva kell a nyereményen is osztoznunk. Hehe. :((

Ann írta...

Hát nemtom, hogy most gratuláljak-e... Neked mindenképpen, de azt már megtettem. ;) De ha egy darab további alkotás sem lett volna, a Tiéd, akkor is megérdemelte volna az első díjat... de azt ki se osztották (Szilvi felvetése jogos :S... mi van csókosapuka csókosgyereke még a módosított határidőre se készült el???)
Ergo: nem vagyok hajlandó az ő véleményük alapján megítélni Téged, tehát marhára nem érdekel, hogy hova soroltak be. Harmadik hely vagy első?!
Azért a többi műre én is kíváncsi vagyok :P

victoria.lambert írta...

Igazság szerint azért gondolom, hogy jó lenne, ha feltennéd, mert azért végül is az egyszervolt.hu nagyon népszerű oldal, és ha most félretesszük a gerinctelen pályázatukat, mégiscsak nagyon sok gyerek meg tudja nézni a mesédet, nem mellesleg a Tiédek (nameg a miénkek :PPP), szóval ezért kérdezem :))))

Kata írta...

Igen "érdekesen" lett megszervezve ez a pályázat. Megspórolták az első helyezésre szánt díjat...Ilyet sem hallottam még, hogy rögtön a másodikkal kezdődik..Ha nem akarnak pénzzel jutalmazni minek hirdették meg így...
Ennek ellenére szerintem is járulj hozzá hogy kitegyék, mert az oldal tényleg népszerű, kislányom is gyakran látogatja, és így még több gyerekhez eljut, ami azért is jó, mert nagyon értékeset alkottál. A további animációidat pedig várom, szerintem jól felturbózná a gyerekverses honlapotokat, és talán egyszer lesz is az is olyan népszerű, mint az Egyszervolt. Hajrá!

Szunyo írta...

Köszönöm a gratulációitokat és az "együttérzéseteket"!

Kata!
Köszi. :))
Nincs kedvem felvenni a versenyt egy OM által anyagilag támogatott, több fős programozóval ellátott csapat oldalával szemben. Kb. akkor indultak, mint mi, azóta mindketten nagyon sokat fejlődtünk, de én hobbiból csinálom és nem is vagyok programozó. (Na, jó a férjem besegít néha, de az oldal igazából az enyém.) Az első anyagi beruházás most egy domain megvásárlása lesz, aztán meglátjuk, hogyan tovább. Mindenesetre ahogy a visszajelzésekből látom, a mi oldalunk inkább az óvónők körében népszerű. ;) Terveim, azok vannak...

N.Zsuzsi írta...

Minden gratulációt megérdemelsz :) mondjuk én vgyok olyan forrófejű, hogy nem járulnék hozzá, de te ennél megfontaoltabb vagy :)