Ha tetszik, oszd meg: FacebookAdd a Twitter-hezeMail

2007. november 19., hétfő

Adventi kalendárium

A tavalyi adventi kalendáriumunk már kicsinek bizonyult 3 gyerekhez, ezért idén váltottam. Ilyet fogok varrni. Az anyag már megérkezett hozzá. A gazdaságosabb szállítás miatt többet rendeltem (Angliából :S, mert a német lelőhelyen elfogyott), ezért 6 naptárra még lehet jelentkezni, akinek tetszik.

Jelentkezési sorrend fontos!

A kis zsebek mérete 6,5x 6,5 centi, nem nagy, na de nem is egy-egy tábla csokit akarunk naponta beletenni. Az egész kalendárium mérete kb. 50cm x 70cm. Flízzel (vatelinnel) bélelem, hátlapot teszek hozzá és ha a mi próba-kalendáriumunkon jól mutat, le is tűzöm. Felakasztási módjairól külön egyeztetünk, mint ahogy az anyagiakról is.

Jelentkezési határidő: nov. 23. péntek, mert ha hétvégéig/hétvégén megvarrom, akkor jövő hét elején tudom postázni és dec. 1-jére, amikor indul a "várakozás", már a helyén is van. :D

Csak tessék, tessék!
Köszönöm az érdeklődéseteket, a naptárak elkeltek.

12 megjegyzés:

N.Zsuzsi írta...

Gyönyörű (lesz :D ) Rendelni mondjuk 3 gyereknél rendkívül gazdaságtalan, úgyhogy így monitoron át csodálom :)

Szunyo írta...

Köszi. :D Elárulom: nálunk a 3 gyereknek lesz ez a közös naptárja. :O Rágó, Melba-szelet tökéletesen elfér bele kettő is, N. meg -mint tudjuk- leginkább kölesgolyót, kekszet, stb. kap bele. :D A tavalyi gyufáskatulyánál nagyságrendekkel jobb, bár az is megszolgálta a maga idejét. ;)

Szilvi írta...

Ez valami gyöngyörű szép. Csak ámulok és bámulok.
Nagyon ügyes vagy!!!

Szunyo írta...

Jaj, nem, nem, nem én varrom kis darabokból. :O Illetve én varrtam volna, ha nem lelem sehol a neten, akkor egy (azaz 1!!) darabért képes lettem volna ennyit molyolni. Ez egy részben előnyomott mintás anyag, (pl. a fenyő már rajta van) amivel könnyebb dolgozni. Mindenesetre a való életben még jobban tetszik, mint amikor megrendeltem.

malyvacsiga írta...

Nagyon nagyon szép! Annyira ügyes vagy!
MCS-Szilvi

Szunyo írta...

Zavarba hoztok. :O ;)

victoria.lambert írta...

Akkor még: Ez valami ÁLOMSZÉP!!!! :)

Hámos Beáta (betsie) írta...

Szunyó!
Ma megérkezett a kalendárium postán, nagyon tetszik!!! Köszönöm szépen!!! A lányok már birtokba vették - bár még üresen, de kitűnő takaró vált belőle! :)

Szunyo írta...

Nagyon örülök. :D
A többfunkciós adventi naptár. Hehe. :))

Unknown írta...

Kedves Szúnyó!
Lenne egy kérdésem, bár lehet hogy furcsának találod! Ádventi kalendáriumra kerestem rá a neten és a Te 2007.november 19-ei oldaladra találtam rá!Szeretném megkérdezni, hogy idén készítesz-e ádventi kalendáriumot.Vennék használtat is, az oldalon lévő macskás tündéri! válaszod köszönöm előre köszönöm!
Üdvözlettel:Noémi

Szunyo írta...

Kedves Noémi! A google kicsit lassú. :)) Nézz el a friss, idei bejegyzésekhez! :))

Bogi írta...

szia!

Én ma láttam "élőben" egy pontosan ilyen adventi kalendáriumot. Tudom, hogy 2007 ezer éve volt, de hol rendelted az anyagot? meghalok egy ilyenért:) köszi, ha válaszolsz!
Bogi szocsbogi@freemail.hu